Skip to main content

Seguretat Integral per protegir la vostra empresa

A l’univers cada vegada més interconnectat de la tecnologia, la ciberseguretat s’ha tornat essencial per garantir la integritat i la continuïtat dels negocis. A berTIC, entenem la importància crítica de salvaguardar els seus actius digitals davant d’amenaces cibernètiques en constant evolució.

Els nostres Serveis de Ciberseguretat:

Protecció contra Amenaces Avançades

Implementem solucions d’avantguarda per detectar i mitigar amenaces avançades. Des de codi maliciós (malware) fins a atacs dirigits, mantenim els seus sistemes segurs i les seves dades protegides.

Seguretat al Núvol

Assegurem la migració al núvol amb mesures robustes de seguretat. Des de l’autenticació de múltiples factors fins a l’encriptació de dades, protegim els vostres actius en entorns cloud.

Gestió d’identitat i accés

Controlem l’accés a sistemes i dades amb solucions de gestió d’identitat. Garantim que només personal autoritzat tingui accés a la informació crítica de la vostra empresa.

Monitorització i Resposta a Incidents

Implementem sistemes de monitorització en temps real per detectar i respondre ràpidament a possibles incidents de seguretat. Minimitzem el temps d’inactivitat i protegim la reputació de la vostra empresa.

Formació en Conscienciació de Seguretat

Concientim el seu equip sobre les millors pràctiques de seguretat. Un empleat informat és la primera línia de defensa contra amenaces cibernètiques.

Programari de Seguretat Antivirus i Control Parental

Mantingueu els vostres sistemes protegits amb les nostres solucions de seguretat antivirus d’última generació. A més, controleu i superviseu l’accés a internet amb eines efectives de control parental.

La seguretat digital no és només una necessitat, és una inversió en lèxit continu de la seva empresa. A berTIC, ens comprometem a proporcionar solucions de ciberseguretat a la mida de les seves necessitats, brindant-li tranquil·litat i permetent concentrar-se en el seu creixement.

Les nostres Solucions: