Skip to main content
© Circle. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.
  • Preguntes Freqüents

Què són les solucions al núvol i com poden beneficiar la meva empresa?

Les solucions al núvol permeten accedir a serveis i recursos informàtics a través d’Internet, cosa que brinda flexibilitat, escalabilitat i seguretat. Poden beneficiar la teva empresa en reduir costos d’infraestructura, millorar la col·laboració i la productivitat i oferir accés remot a les teves aplicacions i dades.

Quin tipus de serveis de consultoria informàtica ofereixen?

Oferim serveis de consultoria informàtica personalitzats per ajudar la teva empresa a optimitzar la seva infraestructura tecnològica, millorar la seguretat de les dades, implementar noves tecnologies i resoldre qualsevol desafiament informàtic que puguis enfrontar.

Com puc obtenir suport tècnic per als meus sistemes informàtics?

El nostre equip de suport tècnic altament capacitat està disponible per ajudar-te amb qualsevol problema tècnic que puguis tenir. Podeu contactar-nos per telèfon, correu electrònic oa través del nostre portal de suport en línia.

Ofereixen serveis de reparació i venda de maquinari informàtic?

Sí, oferim serveis de reparació i venda duna àmplia gamma de maquinari informàtic, incloent ordinadors descriptori, portàtils, servidors, dispositius de xarxa i més. El nostre equip pot ajudar-te a trobar la solució que s’adapti millor a les teves necessitats.

Què és un programari ERP i per què és important per a la meva empresa?

Un programari ERP (Enterprise Resource Planning) integra i gestiona els processos comercials clau d’una empresa, com ara comptabilitat, facturació, inventari, recursos humans i més, en una sola plataforma. És fonamental per millorar l’eficiència operativa, la presa de decisions i el creixement empresarial.

Ofereixen programari ERP específic per a la meva indústria?

Sí, treballem amb una varietat de proveïdors de programari ERP i et podem ajudar a trobar la solució que millor s’adapti a les necessitats específiques de la teva indústria, ja sigui comptabilitat, fiscalitat, gestió hotelera o altres sectors.

Quina és la diferència entre l’emmagatzematge al núvol i l’escriptori remot?

L’emmagatzematge al núvol fa referència a l’emmagatzematge de dades en servidors remots accessibles a través d’Internet, mentre que l’escriptori remot permet accedir i controlar un ordinador remot des de qualsevol lloc. Totes dues solucions ofereixen flexibilitat i accés remot, però tenen diferents aplicacions i usos.

Com puc començar a utilitzar els serveis de telefonia IP?

Per començar a utilitzar els nostres serveis de telefonia IP, simplement posa’t en contacte amb nosaltres i un dels nostres experts us guiarà a través del procés de configuració i us ajudarà a triar el pla que millor s’adapti a les vostres necessitats de comunicació empresarial.

Quines mesures de seguretat implementen en les solucions al núvol per protegir les meves dades?

Implementem mesures de seguretat robustes, com ara xifratge de dades, autenticació de dos factors, firewalls i monitoratge continu per protegir les teves dades contra amenaces cibernètiques. A més, fem còpies de seguretat regulars per garantir la integritat i disponibilitat de les teves dades.

Quin és el temps de resposta per a sol·licituds de suport tècnic?

El nostre equip de suport tècnic es compromet a proporcionar respostes ràpides i efectives a les sol·licituds. El temps de resposta pot variar segons la gravetat del problema, però ens esforcem per resoldre els problemes de manera oportuna i eficient.

Ofereixen serveis de formació o capacitació per a l’ús de les solucions tecnològiques?

Sí, oferim serveis de formació i capacitació personalitzats per ajudar el teu equip a utilitzar les nostres solucions tecnològiques de manera efectiva. Això inclou sessions de formació en persona, tutorials en línia i material educatiu.

Quin és el procés d’instal·lació i configuració per a les solucions de programari ERP?

El nostre equip d’experts s’encarrega de la instal·lació i la configuració de les nostres solucions de programari ERP per garantir una implementació sense problemes. Treballarem amb tu per entendre les teves necessitats específiques i adaptar la configuració segons calgui.

Em poden ajudar a migrar les meves dades existents a les seves solucions al núvol?

Sí, el nostre equip pot ajudar-te a planificar i executar la migració de les teves dades existents a les nostres solucions al núvol de manera segura i eficient. Ens assegurarem que la transició sigui el més suau possible i minimitzi qualsevol interrupció a les teves operacions comercials.

Quin tipus de garantia ofereixen als seus productes i serveis?

Garantim la qualitat i el rendiment dels nostres productes i serveis. Si experimentes algun problema o insatisfacció, estem compromesos a treballar amb tu per trobar una solució satisfactòria i resoldre qualsevol inconvenient de manera oportuna.

Ofereixen opcions de personalització per a les solucions de programari ERP?

Sí, oferim opcions de personalització per adaptar les nostres solucions de programari ERP a les necessitats específiques de la teva empresa. El nostre equip de desenvolupament treballarà amb tu per entendre els teus requisits i proporcionar solucions personalitzades que s’ajustin perfectament al teu negoci.

Com puc fer el seguiment del progrés d’un projecte de consultoria informàtica en curs?

Proporcionem accés a eines de seguiment de projectes en línia on pots veure el progrés del teu projecte de consultoria informàtica a temps real. A més, el nostre equip estarà disponible per proporcionar-te actualitzacions periòdiques i respondre qualsevol pregunta que puguis tenir.